Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ.....

Τις φοβόμαστε λιγάκι και δεν τις βάζουμε στο σπίτιμας. Μήπως όμως επειδή δεν γνωρίζουμε πολλά γι΄αυτές? Μήπως επειδή δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα δείχνουν στο χώρο μας? Η αγαπημένη μου σχεδιάστρια ταπετσαρίας είναι η αγγλίδα Erica Wakerly, της οποίας ταπετσαρίες θα βρείτε μόνο στο ίντερνετ  http://www.archiexpo.com/prod/erica-wakerly/motif-wallpaper-4178-7498.html . Παρασκευάζει ταπετσαρίες με την παλιά τεχνοτροπία και τα σχέδια της είναι φανταστικά.

Σε πολύ ιδιαίτερα διακοσμημένο δωμάτιο, μπορούμε να βάλουμε και μεταξωτές, οι οποίες μοιάζουν να βγήκαν απο γιαπωνέζικο μύθο. Τοποθέτησή τους έχω δεί μόνο σε σπίτια αμερικανών διασημοτήτων, μιας και είναι πανάκριβες αλλά θέλουν και πολύ προσοχή ώστε να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα και καθόλου φορτωμένο.

Λοιπόν, σας έχω βρεί μια εταιρεία ελληνική ανάμεσα στις πολλές που υπάρχουν, ξεχωρίζει. Το site της είναι καταπληκτικό και σας φέρνει κοντά της ταπετσαρία με τη μοντέρνα της εκδοχή, αλλά..... και με την παλιά σε μια ακόμη πιο εκπληκτική εκδοχή!

Δείτε μερικές ιδέες εδώ και επισκεφθείτε το http://www.paint4style.gr/page45.php για ακόμη πιο πολλά σχέδια και εφαρμογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου