Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Mulberry Blossoms Ηλεκτρονικά λουλούδια? Γιατί οχι?





Ο οίκος Μulberry συνεργάστηκε με τον digital καλλιτέχνη Ντάνιελ Μπράουν ο οποίος δημιούργησε ψηφιακά λουλούδια που μεγαλώνουν και ανθίζουν μπροστά στα μάτια μας.
«Τα λουλούδια θα είναι περίπου τα ίδια με αυτά που ανθίζουν σε γρήγορη κίνηση στα ντοκιμαντέρ, αλλά με λίγες περισσότερες λεπτομέρειες στο σχεδιασμό τους και πιο αργούς ρυθμούς», δήλωσε ο Μπράουν στο site της Vogue για τα λουλούδια του. «Είναι μία ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τα συνεχώς μεταβαλλόμενα μοτίβα της φύσης και να προσφέρω ένα δώρο στους λάτρεις του οίκου ένα δώρο μοναδικό, για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

Ο ίδιος ο designer, περιγράφοντας για το τι τον ενέπνευσε για αυτό το project, είπε στο site του οίκου Mulberry: «Ειδικά σε ό, τι αφορά την δουλειά μου με τα λουλούδια, μου αρέσει πολύ η ιδέα της “μεταφορικής γενετικής μηχανικής”. Κοιτώντας την ιστορία της εξερεύνησης της βοτανολογίας, υπάρχουν υπέροχες ιστορίες ανθρώπων που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν φυτά, την αναπαραγωγή νέων ειδών, και όλα αυτά στο όνομα της δημιουργίας νέων ποικιλιών. Μου αρέσει πολύ η ιδέα ότι στο μέλλον θα μπορούμε να σχεδιάσουμε μόνοι μας όλα τα πραγματικά φυτά και τα λουλούδια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου