Τρίτη 5 Απριλίου 2011

''Minim'' Elina Vila & Agnes Blanch

H Minim, ιδρύθηκε το 1999 από τις Elina Vila και Agnes Blanch. Η Minim ένα interior design studio βασισμένο στο να αξιοποιεί τις δυνατότητες κάθε χώρου στο μέγιστο, κρατώντας όσο δυνατόν περισσότερα στοιχεία από την προσωπικότητα του χώρου.
Η αντίθεση ανάμεσα στο παλιό και το νέο, είναι πολύ γοητευτική κι εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί τους.
Σε αυτό το κλασσικό διαμέρισμα στην Μπαρτσελόνα, οι διακοσμητές χρησιμοποίησαν τα αγαπημένα μου κομμάτια επίπλων από τον περασμένο αιώνα, των Hans Wegner, Arnie Jacobsen, και Poul Henningsen, σαν μικρά διαμαντάκια πάνω στη βάση των πρωταρχικών κουφωμάτων διακοσμημένα με βιτρώ και του πατώματος από ''κεντημένο'' πλακάκι. Μία πραγματικά υπέροχη δουλειά.!



Διατηρήθηκε το πάτωμα και οι παλιές πόρτες με τα βιτρώ,
Swan Chairs and a pair of Atello Table Lamps
  Για να υποδεχθεί ένα ζευγάρι δερμάτινα καθίσματα του Arne Jacobsen ''Swan Chairs''


  Η καρέκλα Wishbone του Hans Wegner και ένα γιαπωνέζικου στύλ τραπέζι



Eames Lounge Chair and Ottoman, paired with a Saarinen Side Table
Εντυπωσιακό! Σε αυτό το τόσο κλασσικό περιβάλλον, μια μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα και υποπόδιο του Εames και μάλιστα συνδυασμένη με το τραπεζάκι απο τη συλλογή tulip του Saarinen με την δερμάτινη πολυθρόνα του Le Corbusier!

AJ Table Lamp by Arne Jacobsen


Backenzahn Stools and the Emile Bedside Table


2 σχόλια:

  1. υπέροχο! το προτιμώ πολύ περισσότερο από της απο πάνω ανάρτησης (μιλάω για το προσωπικό μου γούστο κατοίκησης). Καλώς σε βρήκα αν και θα έπρεπε να σε μαλώσω για το σχόλιο στον anisixos χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή