Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

THURSDAY - COLOR ME!!! - MONOCROMATIC + NEON


 Τονίζοντας με ένα χρώμα μόνο το χώρο, αλλά με μία έξυπνη λεπτομέρεια, μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δείτε πόσο όμορφα βάφτηκε ο τοίχος με το ίδιο χρώμα του χαλιού, αλλά και η λεπτή ρίγα του τοίχου στις αποχρώσεις του καναπέ! Αυτή η φωτογραφία ''μιλάει'' πολύ και η εικόνα είναι άκρως δυναμική και απόλυτη.
 Μονοχρωμία: τονίστηκαν μονομερώς συγκεκριμένοι όγκοι με έντονο κόκκινο και το αποτέλεσμα ήταν να αναδειχθούν οι όμορφες καμπύλες, χωρίς να χαθούν στο απόλυτο λευκό.
Αυτή η καρέκλα μου θύμισε τη φόδρα ενός ρούχου, που όταν φαίνεται λίγο και όσο πρέπει, τότε πολλά κεφάλια γυρνούν στο πέρασμα της και κανείς δεν ξεχνά την εικόνα..... Είναι εκπληκτική!

Kristy Gammill
Πόσο όμορφα χρώματα και τόσο υπέροχοι συνδυασμοί! Χρησιμοποιήστε τις χρωματικές αυτές παλέτες για να συνδυάσετε ένα μοτίβο καλοκαιρινό με νέον στο χώρο σας, που σίγουρα δεν θα σας κουράσει!
CMYLK: Kristy Gammill Paintings

CMYLK: Kristy Gammill Paintings
Η Gammill, ζεί στην Oklahoma και είναι αυτοδίδακτη. Εμπνέεται από παλιά υφάσματα και σχέδια, καθώς και από διάφορα αντικείμενα σε παλαιοπωλεία, λαϊκές αγορές.....
CMYLK: Kristy Gammill Paintings

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας λοιπόν!

Χοχο
Βαλεντίνα