Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ART & DESIGN Campana brothers

Οι αδερφοί Campana, κατάγονται από τη Βραζιλία. Λατρεύουν τη φτωχική συνοικία στο κέντρο γιατί σφύζει από ζωή και δημιουργικότητα, απ΄όπου αντλούν ιδέες ώστε να εκμεταλλεύονται στο έπακρο απλά υλικά με διαφορετική χρήση. Κάπως έτσι άρχισαν όλα και έγιναν γνωστοί σε όλο τον κόσμο....
Firma Casa by the Campana brothers and SuperLimão Studio
Η όψη των γραφείων των αδερφών Campana άλλαξε με μία κατασκευή που περιέχει μεταλλικά γλαστράκια όπου φυτεύτηκαν κακτάκια. Άκρως οικολογική και βραζιλιάνικη εμφάνιση! 
New Hotel by the Campana Brothers
 Η οικολογική συνείδηση τους ακολουθεί σε όλα τους τα έργα όπως βλέπετε, επάνω είναι η ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου (φιλική και ζεστή υποδοχή) και κάτω, το vip σαλόνι της τράπεζας HSBC στο Λος Άντζελες.
hsbc-private-bank-lounge-by-campana-brothers-squ3089689965_518fbc3eec_o.jpg
 Τα απλά υλικά είναι τα αγαπημένα τους για την κατασκευή - μετατροπή και χρηστικότητα τους στο χώρο.
1.jpg
 Όπως τα ράφια της camber από παλέτες και κλασσικές πλαστικές καρέκλες που τυλίχτηκαν με ρατάν για να γίνουν καθίσματα δημοσίων χώρων.
Transplastic by Campana Brothers
transneomatic_sq.jpg
Λάστιχα και παλιά ψάθινα καλάθια γίνονται διακοσμητικά.

 Φρουτιέρα από μπαμπού και γραφείο χειροποίητο, στολισμένο με λωρίδες πολύχρωμες που προωθήθηκαν σε γνωστές εταιρείες επίπλου & χρηστικών αντικειμένων.
paintpot_sq.jpg

Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον βίντεο με τη συνέντευξη των δύο διάσημων πλέον αδερφών (δυστυχώς είναι μόνο στα αγγλικά χωρίς μετάφραση).