Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

DESIGN ALERT! RAINCOAT

© Terra New YorkTerra New York's chic, biking rain gear.

Τώρα που άρχισαν οι βροχούλες να γίνονται όλο και πιο σύνηθες φαινόμενο, θέλησα να βρω ένα αδιάβροχο για μένα (σας έχω πεί ότι είμαι ποδηλάτισσα πολλές φορές) γιατί βαρέθηκα να βρέχομαι φυσικά. Βέβαια, αυτό που βρήκα Terra New York's κοστίζει πάνω από 200$. Χα! Ναι, τον επόμενο μήνα που θα κερδίσω το λοττο.... Είναι όμορφα τα όνειρα όμως, σαν αυτά ακριβώς τα αδιάβροχα.... 


© Terra New York
 Η  Terra New York's που δημιουργήθηκε πρίν από δυο χρόνια περίπου, από δυο γυναίκες, την Marie Saeki & Yurika Nakazono ξεκίνησε από την επιθυμία τους να σχεδιάσουν ένα αδιάβροχο που να σου επιτρέπει να κινηθείς είτε περπατώντας, είτε σαν ποδηλάτης, με πολύ στύλ και ασφαλής από τη βροχή.  

The Lower East Side jacket $285, Terra New York

Η Yurika Nakazono είπε πως η αφορμή ήταν γι' αυτή όλα αυτά τα υπέροχα ρούχα και τσάντες που της διέλυσε η βροχή, ζώντας στη Στοκχόλμη, Τόκιο, Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη (απορώ αν σκέφτηκε να προτιμήσει κάποια χώρα με λιγότερες βροχοπτώσεις;). 
Το καλύτερο! Η λεπτομέρεια που με ενθουσίασε σ' αυτά τα αδιάβροχα, είναι πως δεν έχουν ραφές, αλλά είναι θερμοκολημένα και χρησιμοποιούν καλούπια για τη δημιουργία του κάθε κομματιού (μέχρι και 75 διαφορετικά καλούπια για κάθε αδιάβροχο????). 





Terra's Tribeca  $295, Terra New York 

Το νού σας, πάρτε τα μέτρα σας στη βροχή αγάπες μου!

Χοχο
Βαλεντίνα