Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

COLOR ME!!! BLUE - RED - GREEN

Σήμερα θέλησα να σας φτιάξω τη διάθεση, με έντονα χρώματα, αλλά τους καλύτερους συνδυασμούς! Εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνουν πάντα το κίτρινο με το γαλάζιο ή το γκρί, ανάλογα με τι θα συνδυαστούν.
Τα έντονα χρώματα προσπαθούμε να τα βάζουμε πάντα σε μικρές δόσεις για να προκαλούμε την έκπληξη.


Δείτε πόσο ωραίες είναι αυτές οι πολυθρόνες σε ένα περιβάλλον ουδέτερο.....

Άν δυσκολεύεστε με τα πολλά χρώματα, τότε καλό είναι να χρησιμοποιείτε ένα χρώμα σε συνδυασμό με το λευκό δηλ. κίτρινο+λευκό, κόκκινο+λευκό, μπλέ+λευκό. Έτσι η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη!


Οι μικρές πινελιές πάντα σώζουν την κατάσταση. Φροντίστε τα μεταλλικά στοιχεία των επίπλων να συνυπάρχουν με μεταλλικά ή διάφανα αντικείμενα (κάδρα, βάζα, κηροπήγια, φωτιστικά) και φυσικά μία απόχρωση έντονη στα υφάσματα, σε μικρές δόσεις.



Πάντα μπορούμε να ''κρύψουμε'' το χρώμα σε λευκό φόντο για να αναδείξουμε ότι είναι σε μας σημαντικό.

Πόσες ισορροπίες να χωρέσουν σε μια εικόνα; Λευκός ο φόντος με κόκκινα αντικείμενα που είναι διάσπαρτα και όχι όλα μαζί σε μια γωνιά να ''μπουκώνουν'' στο μάτι.
Ένα γραφείο και ένα χαλάκι, επικεντρώνουν το ενδιαφέρον και ο χώρος ξαφνικά έχει προσωπικότητα!  

Μπορεί οι συνδυασμοί να είναι σωστοί αλλά σας παρακαλώ δεν είναι ανάγκη να είναι τόσο κουραστικός ο χώρος. Πρέπει να υπάρχει λόγος για ένα δωμάτιο με τόση χρωματική ένταση και όχι απλά είμαι επιδειξιομανής και θέλω να σας κουράζω όταν με επισκέπτεστε...

Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία!
Βαλεντίνα