Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Wasbar - Πλυντήριο - κομμωτήριο - καφέ - Bar!!!!!!


Επιτέλους κάποιος σκέφτηκε να συνδυάσει το χρόνο των ανθρώπων με πολλές παράλληλα δραστηριότητες! Είναι μαγικό το θέλω κι εγώ! 

Το Βέλγικο studio Pinkeye αντικατέστησε τον χαμένο χρόνο ενός Ευρωπαίου που απευθύνεται στα καταστήματα με πλυντήρια για να κάνει τη μπουγάδα του, με ένα χώρο δραστηριοτήτων όπως να πιεις ένα καφέ ή ποτό με φίλους όσο περιμένεις τη μπουγάδα σου να στριφογυρίζει στον κάδο. Επίσης μπορείς ακόμη και να ρίξεις κι ένα κουρεμματάκι!!!
Αν στην Ελλάδα χρησιμοποιούσαμε τέτοιους χώρους, τότε θα ήμουν η πρώτη που θα τον έφτιαχνε! Tώρα που τα λέμε βέβαια, ένα τσαγκάρικο, καφέ, κομμωτήριο, νυχάδικο, μπαρ...... χμμμ δεν ειν κακό......


Τα παλιά σίδερα που ''πατάνε'' τις χαρτοπετσέτες στο τραπέζι, δίνει χαρακτήρα λεπτομέρειας φοβερής! Έχει και πιάνο, δεν το πιστεύω!


Όπως λέει και η φίλη μας η Ρένα από το δια χειρός, μην πετάτε τα παλιά συρτάρια!



Δεν ξέρω αν θυμάστε τα φωτιστικά που σας έδειξα πέρισυ φτιαγμένα από κρεμάστρα, αλλά ναι είναι αυτά και είναι υπέροχα! Μήπως να δοκιμάζατε να φτιάξετε ένα δικό σας;






Το κουρεμματάκι που λέγαμε; Δεν είναι σούπερ ο χώρος;;;; Τα υλικά είναι υπέροχες οικονομικές ιδέες που έδωσαν τελικά ύφος vintage και το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο!



Ρετρό, ζεστό, φιλικό τι άλλο να θέλει κάποιος για τη μπουγάδα του;

Χοχο
Βαλεντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου