Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Δευτέρα διακόσμηση - Κατοικία στην Ολλανδία


Βασικό στοιχείο το σκυρόδεμα κι εδώ, αλλά όχι σε μεγάλες ποσότητες και με λεπτές ισορροπίες στην εμφάνιση τσιμέντου και ρετρό στοιχείων.



Φωτογραφίες της Nathalie Krag  στο Inside Out Magazine.
Amsterdam Personality chalk drawing: Remodelista

Μία παιδική ζωγραφιά πάνω στον τσιμεντένιο τοίχο, δίνει νότες οικογενειακής θαλπωρής με παιδική αθωότητα και την έννοια ότι η κατοικία αυτή είναι οργανική οντότητα. Υπάρχει ζωή σε αυτό το χώρο και το καταλαβαίνεις με όλες τις αισθήσεις!
Amsterdam Personality living area: Remodelista Πολλά από τα αντικείμενα έχουν αγοραστεί μεταχειρισμένα και από διάφορα ταξίδια της οικογένειας, αλλά αυτό είναι που δίνει μεγαλύτερη αξία σε κάθε αντικείμενο στην καθημερινή μας ζωή: ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα αντικείμενα, είναι σαν να αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα συμπεριφοράς πάνω του και το κάνει μοναδικό για μας, κουβαλάει ένα κομμάτι από τη δική μας αύρα...
Amsterdam Personality dining table: Remodelista

Amsterdam Personality hall: Remodelista

Να θυμάστε, πάντα στο ψυχρό τσιμέντο βάζουμε πινελιές ανοιχτόχρωμου ξύλου για να το ''ζεστάνουμε'' οπτικά και να κλέψουμε τα βλέμματα με ελάχιστα αντικείμενα!
Amsterdam Personality bedroom: Remodelista

Δεν έχω λόγια για αυτή την κρεβατοκάμαρα! Το έχω πει πολλές φορές μέχρι τώρα ότι λατρεύω του κορμούς δέντρων δίπλα σε ένα καναπέ ή ένα κρεβάτι!
Amsterdam Personality detail: Remodelista


Μην ξεχνάτε να βάζετε τη φύση σε όποιο χώρο σας έχετε, γιατί έτσι φέρνετε ένα κομμάτι της δικής μας φύσης σε ένα χώρο τεχνητό από εμάς. Η φύση είναι ανίκητη και είναι ευχάριστη οπτική έκπληξη κάθε της χρώμα!

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα φίλοι μου!

Χοχο
Βαλεντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου