Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Escada Club Porto - Το καλύτερο night club της Πορτογαλίας

Η Πρώτη εικόνα που αντίκρυσα, μου έδωσε την αίσθηση μεσόγειου και πράγματι ανήκει σε αυτή. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι έτσι διακοσμημένο το Balux στην Αθήνα. Πρός το παρόν φέτος είναι διακοσμημένο με ατμόσφαιρα καραϊβικής (δημοκρατία έχουμε, όλες οι απόψεις διακόσμησης είναι δεκτές).
Eskada-Club-Porto-1
Λάτρεψα επίσης το χώρο του μπάρ (και τα τρία είναι φανταστικά) και είναι από τους πιο αγαπημένους χώρους των διακοσμητών, γιατί στα χέρια μας είναι σαν ένας καμβάς που αν σχεδιαστεί σωστά, τότε γίνεται ένα έργο τέχνης στο χώρο που προσελκύει το ''μάτι'' και όχι μόνο. Eπίσης οι μεσαιωνικές μορφές που ξεπηδούν από τις κουρτίνες είναι ένα εκπληκτικό touch.
Το φουτουριστικό νέον σε λωρίδες φωτός από τοίχο σε ταβάνι, τα γεωμετρικά σχήματα στην είσοδο & μπάρ, όσο και μερικές λεπτομέρειες εντελώς κλασσικές (αντικείμενα, πυθάρια, καθίσματα, ταμπλάς του μπάρ) ένα υπέροχο mix & match.
Eskada-Club-Porto-3
Eskada-Club-Porto-5
Eskada-Club-Porto-4Eskada-Club-Porto-8Eskada-Club-Porto-9Eskada-Club-Porto-11Eskada-Club-Porto-12Eskada-Club-Porto-14Eskada-Club-Porto-18Eskada-Club-Porto-19Eskada-Club-Porto-20Eskada-Club-Porto-21Eskada-Club-Porto-22Eskada-Club-Porto-23Eskada-Club-Porto-24Eskada-Club-Porto-25


 
Yπέροχοσ ο σχεδιασμός του χώρου δεν βρίσκετε; Χοχο
Βαλεντίνα Eskada-Club-Porto-26

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου