Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΩΝ HARRODS

HARRODS 2014

  Ξέρω ότι σας έχω αφήσει χωρίς νέα μου και έχω τύψεις γι' αυτό, αλλά όταν αλλάζουν οι ρυθμοί της ζωής έπειτα από μεγάλες αλλαγές, πρώτα πρέπει να φροντίζουμε για το πραγματικό περιβάλλον γύρω μας και ο κόσμος της εικονικής πραγματικότητας να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Με θλίβει άλλωστε όταν βλέπω ανθρώπους να βάζουν σε προτεραιότητα τον μικρόκοσμο του ίντερνετ, ενώ η ζωή είναι τόσο όμορφη, γιατί η πραγματική ομορφιά είναι και θα παραμένει η φυσική.
  Μπορεί να αντικαταστήσει ένα φυσικό έλατο οτιδήποτε άλλο; Άσχετα αν για οικολογικούς λόγους (και οικονομικούς) στολίζουμε τα ψεύτικα.
 Ποιός όμως θέλει ψεύτικα Χριστούγεννα και εικονικές γιορτές; Θέλει κανείς σας; Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον αγγίζει μια πραγματική θαλπωρή, είτε βρίσκεται σε φτωχοκαλυβάκι, είτε σε ένα πλούσιο ''ντιζαινάτο'' σπιτικό. Λίγη καλή διάθεση και πολλή αγάπη είναι ικανές να μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, το χρειαζόμαστε περισσότερο απο κάθε άλλη φορά. Θυμηθείτε τις αξίες και το πνεύμα των γιορτών. Είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, εκτός από τη διακοσμητική μου άποψη.

  Πάμε λοιπόν να δούμε και φέτος βιτρίνες απο όλο τον κόσμο, τραπέζια γιορτινά και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση! 

HARRODS 2013

Πέρισυ, για το 2013, τα Harrods στόλισαν (500 ώρες εργασίας χρειάστηκαν) την ωραιότερη θεματική βιτρίνα όλων των εποχών! Όταν είδα τις εικόνες το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν '' μετά από κάτι τόσο υπέροχο, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις; Δυστυχώς ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και τελικά η φετινή βιτρίνα του δεν είναι τόσο θεαματική, αν και ομολογώ ότι είναι πανέμορφη και παραμυθένια!


HARRODS 2013


HARRODS 2013

HARRODS 2013

HARRODS 2013
HARRODS 2013



HARRODS 2013
HARRODS 2013





 Ας δούμε τελικά και τη φετινή βιτρίνα 2014 των HARRODS....

Dress by ZUHAIR MURAD and music box by Amy Somerville





















Dress by Alexander McQueen

Dress by Stella McCartney

 



Σας περιμένω φίλοι μου, να με επισκέπτεστε όλο το δεκαήμερο που μας απομένει μέχρι τα Χριστούγεννα και σας υπόσχομαι ότι το ταξίδι μας θα είναι πολύ όμορφο!!!

Χοχο
Βαλεντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου