Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Άνοιξη = Ανανέωση!


H πρώτη μέρα της άνοιξης μας ''χτυπά'' την πόρτα δειλά δειλά με ένα κρυφό χαμόγελο και μας γνέφει να την ακολουθήσουμε στα λαμπερά της χρώματα!


Μέσα στην πόλη δεν θα τη βρούμε έυκολα και συνεχώς γκρινιάζουμε για τον καιρό που είναι βροχερός και μουντός, χώρια που δεν έχει ζεστάνει ακόμη. Όμως η άνοιξη είναι το πιό ναζιάρικο γήινο θηλυκό και κρύβεται για να μας κάνει να την ψάξουμε.
Ευτυχώς έχω το προνόμιο να ζώ σε κάμπο, κοντά στη γή και λίγα μόλις χιλιόμετρα σε απόσταση μιας ανάσας, απλώνεται ένα απέραντο καταπράσινο χαλί στρωμένο με ροζ πέταλα απο αμυγδαλιές, μηλιές και όλη την παλέτα της φύσης απλωμένη στα μάτια μου. Πόσο το θαυμάζω!
Αγαπώ πολύ το χρώμα και γι' αυτό το λόγο σήμερα δεν ήξερα ποιό θέμα να πρωτοεπιλέξω (σαν ζυγάκι έχω πάντα αυτό το δίλημμα της επιλογής, όταν βρίσκω δυο πράγματα εξίσου υπέροχα) οπότε σήμερα θα τα έχετε και τα δύο!

Ελάτε να δούμε μια υπέροχη κατοικία γεμάτη χρώμα και χαρακτήρα......

Το δεύτερο θέμα, είναι ένα υπέροχα απλό και ζεστό καφέ (Cafe Foam) στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου ο ίδιος ο ιδιοκτήτης θέλησε να συνδυάσει τη σκανδιναβική απλότητα με το ισπανικό πάθος. Οι εικόνες τα λένε νομίζω όλα......


Βάλτε λοιπόν χρώμα στη ζωή σας και όλα θα λάμψουν!

Φιλιά πολλά και καλό μήνα!
Βαλεντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου