Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

WALL TREATMENT Ή ΑΛΛΙΩΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ


 Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες μέρες δουλεύω αυτή την ανάρτηση! Επιτέλους όμως τα κατάφερα!!! Βέβαια δεν θεωρώ ότι είναι ολοκληρωμένο, γιατί λείπουν μερικές τεχνοτροπίες και φυσικά λείπει η ταπετσαρία, γιατί είναι ξεχωριστό αγαπημένο θέμα για μένα και σας το έχω αναρτήσει πάραπολλές φορές.


Industrial Dining Room by Other Metro Architects & Designers Marco Dellatorre

Ο τοίχος - μαυροπίνακας είναι πολύ δημοφιλής τώρα τελευταία και εμένα μου ταιριάζει περισσότερο στην κουζίνα. Μην το παρακάνετε σας παρακαλώ και φτιάξετε και στο παδικό δωμάτιο αν τα παιδάκια σας δεν τρελαίνονται για διάβασμα, αρκετά τον βλέπουν στο σχολείο νομίζω.
Επίσης, η τεχνοτροπία του τοίχου που μοιάζει φθαρμένος σε διάφορα σημεία π.χ. γωνίες και ταβάνια, θέλει και ανάλογη διακόσμηση - ατμόσφαιρα να δημιουργήσετε. Συνήθως ταιριάζει σε βαριά επίπλωση με σκούρα χρώματα σε χαλιά και κουρτίνες (βελούδινες κατά προτίμηση) ώστε να υπάρχει έντονο το ύφος του baroc που αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει το στύλ.
Modern Media Room by Indianapolis General Contractors Wrightworks, LLC

 Όταν είδα αυτόν τον τοίχο, σκέφτηκα πως είναι υπέροχος και κιτσ μαζί. Τον λάτρεψα να πω την αλήθεια, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο να χαλάσουν οι ισορροπίες στο χώρο και από ιδιαίτερο να καταντήσει κιτσ.

Eclectic Bathroom by Portland Interior Designers & Decorators Garrison Hullinger Interior Design Inc.

 Ο τοίχος του παραπάνω μπάνιου με προβλημάτισε γιατί δεν είμαι σίγουρη για την τεχνοτροπία που χρησιμοποιήθηκε ακριβώς. Είναι πιθανόν τσιμεντοκονία και μάλλον με λίγο χρώμα. Πάντως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Όπως και το πλακάκι παρακάτω. Επίσης θα σας ακουστεί παράξενο, αλλά με τα πλακάκια που βλέπω στην αγορά, άνετα θα έντυνα ένα χωλ με κάποιο εντυπωσιακό πλακάκι....

Rustic Media Room by Brooklyn Interior Designers & Decorators LKID

  Επίσης λατρεύω πολύ το ξύλο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε μορφή. είτε είναι σε σχήμα κύβου, είτε στη φυσική του εμφάνιση, κομμένο σε φέτες.

Καλό μας μήνα φίλοι μου!

Χοχο

Βαλεντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου